25 jaar loyaal en betrokken

Artikel geplaatst op: 11-10-2017

MIDDELHARNIS – Tijdens de personeelsvergadering bij Bouwcenter Esselink van dinsdagavond 10 oktober werden drie jubilarissen gehuldigd omdat ze er 25 jaar, of zelfs langer, in dienst zijn. "Je hoort het niet zo veel meer, langdurige dienstverbanden. En zeker is het bijzonder dat het alle drie dames zijn die dit jubileum vieren", zei Taco van Dieren namens de Esselink directie, die als thema voor de huldiging van de jubilarissen graag '25 jaar loyaal en betrokken' zette. Het zijn Hanneke van der Valk-Herrewijnen (42) uit Middelharnis, Letty van Herk-Abrahamjan (47) uit Dirksland en Christina van der Wekken-Deurloo (48) uit Bruinisse die in het zonnetje werden gezet.

Hanneke trad op 1 juni 1992 in dienst als assistente in de boekhouding, maakte acht jaar later een overstap naar de showroom, waar ze nog steeds werkzaam is in de badkamers. Tijdens haar huldiging werd ze getypeerd als behulpzaam, spontaan en loyaal, met een open houding richting de klanten, een professionele kracht, met veel ervaring en gedegen kennis van zaken, met gevoel voor stijl en sfeer, waardoor de showroom qua styling altijd weer tot in de puntjes verzorgd is, zelfs wisselend met de jaargetijden. Vandaar ook een hartelijk woord van waardering "voor de vele jaren dat je je met veel enthousiasme en toewijding voor ons bedrijf hebt ingespannen!"Letty is zelfs langer dan 25 jaar in dienst. Voordat ze in 1999 volledig bij Esselink in dienst kwam, had ze al een aantal jaren een dubbelfunctie bij Gamma Hellevoetsluis en bij Esselink Bouwmaterialen. Sinds ze volledig bij Esselink werkt, is ze verantwoordelijk voor de afhandeling van rechtstreekse orders en de afhandeling van schadeclaims. Letty werd tijdens haar huldiging omschreven als iemand die "met recht de kernwaarden van het bedrijf vertegenwoordigt. Betrouwbaar. Duurzaam. Loyaal en betrokken bij alles wat er speelt, zeker ook in privésituaties van collega's. Voor hen ben je tot steun en je positieve houding en uitstraling hebben hun weerslag op de afdeling."Ook Christina werkt langer dan 25 jaar bij Esselink. Ze begon in 1986 als administratief medewerker, aanvankelijk twee dagen in Zierikzee en twee dagen in Middelharnis, nu volledig in Middelharnis. In 1996 werd ook zij werkzaam in de showroom. Na een tussenstop van 2000 tot 2003, waarin ze niet werkte, werd ze één jaar oproepkracht, opnieuw in de showroom. Doordat in juli 2004 haar functie overbodig werd, raakte ze haar werk kwijt. Maar na een halfjaar stond ze opnieuw op de loonlijst, nu als medewerker artikelbeheer. "Je doet je werk razendsnel en met accuratesse, je voelt je verantwoordelijk voor je afdeling, je bent zeer loyaal en betrokken en altijd bereid om collega's te helpen, een gezellige meid, met belangstelling in de ander", zo werd ze geprezen.Alle drie de dames werden in de bloemetjes gezet, ontvingen een oorkonde van de Koninklijke Vereniging van Handelaren in Bouwmaterialen in Nederland en kregen een bijdrage in andere vorm namens de Esselink directie.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!