Dierenartspraktijk Ouddorp steekt zich in een ruimere jas

Artikel geplaatst op: 9-10-2017

OUDDORP – Dierenartspraktijk Ouddorp is verhuisd. De derde praktijk die eigenaar dr. Casper Hoek enkele jaren geleden opende aan de Dorpsweg in Ouddorp is nu ingeruild voor de flink ruimere locatie Hoge Pad 28. Voorheen was hier Café De Vrijheid gevestigd. Na sluiting van het café zag dierenarts Casper Hoek in dit pand een prima plek om de Ouddorpse praktijk in een ruimer jasje te steken. Het pand onderging van binnen een heuse metamorfose en na een bijna drie maanden durende verbouwing kon medio september de praktijk er haar intrek in nemen.

De praktijk aan het Hoge Pad is niet alleen veel ruimer dan de locatie die werd verlaten, maar bood ook de mogelijkheid om naast de spreekkamer een aparte operatiekamer te realiseren. Dat werkt veel fijner en efficiënter, vertelt praktijkmanager Sascha van der Steen. Bovendien kon er nu ook een mooie hoeveelheid dieetvoeding en onderhoudsvoeding worden ondergebracht, zodat diereneigenaren dit er nu zo uit voorraad kunnen kopen."In onze dierenartspraktijken bieden wij een breed pakket van diergeneeskunde", zegt Sascha. "We maken echo's, röntgenfoto's, we hebben een laboratorium, we doen mestonderzoek, vaccineren op maat en doen titerbepaling bij de hond. We werken met meerdere dierenartsen, op drie locaties verdeeld over het eiland, die allemaal een eigen specialisme hebben. Daardoor hoeven diereneigenaren voor veel specialistische zorg niet meer van het eiland af en komen klanten vanuit de wijde regio naar het eiland toe, voor zowel kleine als grote dieren en voor zowel landbouwvee als voor hobbyvee", geeft Sascha aan.De praktijk in Ouddorp is de gehele week geopend en daarnaast altijd voor spoed bereikbaar. De eigen dierenartsen van de praktijken verzorgen de spoeddiensten. En het is best met enige trots dat Sascha kan vertellen dat op de dierenartsvergelijkingssite Dierenartskiezen.nl de dierenartspraktijken Oude Tonge, De Wurft en Ouddorp met veel tarieven bovenaan staan waar het gaat om zowel de kwaliteit van de geleverde zorg als het gunstige tarief dat wordt gehanteerd.Afgelopen zaterdag hield Dierenartspraktijk Ouddorp een Open Huis. Veel geïnteresseerden kwamen een kijkje nemen. Paardensportcentrum De Dijkgraaf verzorgde enkele huifkarrondritten door het dorp en in de praktijkruimte konden mensen met hun huisdieren zich professioneel laten fotograferen door Desirée van Halewijn, waarna ze hun foto's digitaal gratis in ontvangst mochten nemen. Na een geslaagde verbouwing en verhuizing nu dus ook een geslaagde open dag.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!