Ereleden bij MSV & AV Flakkee

Artikel geplaatst op: 9-10-2017

MIDDELHARNIS - Maandag 2 oktober werd de algemene ledenvergadering gehouden van MSV & AV Flakkee in de kantine van het sportcomplex.

Zoals gebruikelijk worden op deze vergadering ook leden van de vereniging die zich vrijwillig jarenlang hebben ingezet en nog steeds inzetten, bekroond met de titel lid van verdienste of erelid van de vereniging. Dit jaar werd als lid van verdienste benoemd; Henk Stoutjesdijk. Henk heeft binnen de vereniging diverse functies bekleed, waaronder leider van jeugdteams en tot op heden leider van ons 2e team.Als erelid van de vereniging werden Jan van der Laan en Gert Verhage benoemd. Jan heeft in de loop der jaren diverse functies bekleed binnen de vereniging en houdt zich nog steeds bezig met de regeling omtrent het ophalen van het oud papier.Gert is vanaf zeer jonge leeftijd al op diverse terreinen vrijwillig werkzaam geweest voor de vereniging. Enkele voorbeelden daarvan zijn onder andere de organisatie van diverse activiteiten, Superstars, familiedag, etc. Ook werd hij al snel (in 1991) door zijn schoonvader gevraagd om tijdelijk de functie van secretaris op zich te nemen. Die tijdelijke functie verricht hij nu nog steeds. Tevens heeft Gert de taak van ledenadministratie en de inning van de contributie op zich genomen. MSV & AV Flakkee is trots op genoemde mensen en hoopt dat ze nog lang aan de club verbonden blijven.Bij het afwezig zijn van Jan en Henk zullen de bijbehorende versierselen op een later tijdstip worden uitgereikt. Op de foto Gert met speld op borst en naast zich een trotse echtgenote.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!