Mooi resultaat voor Sabine van Gelderen

Artikel geplaatst op: 9-10-2017

GOEDEREEDE - Op zaterdag 30 september jl. werden in Ysselsteyn (L) de KNHS Kampioenschappen Eventing voor pony's verreden. Sabine van Gelderen uit Goedereede kwam daar aan de start met haar pony Casanova in de klasse L Cat. D/E. Het had in Limburg de dagen voor het kampioenschap veel geregend, waardoor de bodem van het terrein glad en zwaar was geworden voor de pony's. Meerdere combinaties gingen dan ook onderuit in de cross. Maar Sabine en Cas wisten na een mooie dressuurproef en een foutloos springparcours, gelukkig wel veilig aan de finish van de cross te komen. Zij reden de cross binnen de ideale tijd met als mooi resultaat de zilveren medaille. Cas en Sabine reden ook mee voor het team-kampioenschap. Met hun team behaalden ze de derde plaats, en kregen ze ook nog een bronzen medaille omgehangen. Gefeliciteerd Sabine!


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!