Geslaagde Boerderijfair voor onderzoek naar SMA

Artikel geplaatst op: 9-10-2017

OUDDORP - Zaterdag was het ondanks het regenachtige weer, weer een gezellige drukte in en rond de schuur aan de Steenweg in Ouddorp waar een boerderijfair werd gehouden.

De fair leverde het mooie bedrag op van € 11.249,07 en het bedrag loopt nog steeds op omdat er veel mensen een donatie doen via de actiepaginahttps://sma.spieractie.nl/actie/jasmijn-tanis-6 omdat ze door het regenachtige weer niet geweest zijn op de fair.Er waren weer mooie prijzen te winnen op de fair, de winnaar van de bladblazer is geworden Co Melissant, de winnaar van de boodschappenkar is Mineke Grinwis en de winnaar van de Quilt is Joke van Dam. Ook dit jaar zijn er weer vele mooie taarten gebakken voor de taartenbakwedstrijd, zij werden deskundig beoordeeld door Hans Kastelein van Echte Bakker Akershoek, publieksjury Erwin Krose en Marthyn Mol en de kinderjury Jelle, Julian, Davina en Anne. De winnaars van de taartenbakwedstrijd zijn: 1e prijs Mathilde de Jong, 2e prijs Sandra Grinwis, 3e prijs Lenie Tanis, originaliteitsprijs Bianca Meijssen en bij de kinderen de 1e en 2e prijs Gisette en Fleur en de 3e prijs Anne en Davina.

De organisatie wil familie, vrienden, vrijwilligers en alle sponsoren die de fair mede mogelijk hebben gemaakt hartelijk bedanken.


Eerdere berichten

Transformatie in de Voorstraat van Oude-Tonge

12-6-2018

OUDE-TONGE – Als alles naar verwachting verloopt, zal op zaterdag 23 juni een nieuw woningbouwplan voor Oude-Tonge...

Goereebox komt naar Middelharnis

12-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met groen licht van de gemeente laat Goereebox weten dat er nu ook garageboxen in Middelharnis kome...

Brandweeroefening 'Op 't Nippertje' bij Zuidwester

12-6-2018

MIDDELHARNIS - 'Op 't Nippertje' was de naam van een grote brandweeroefening waaraan alle ploegen van Goeree...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!