Cursisten van Elsa van der Wal exposeren in theetuin Herkingen

Artikel geplaatst op: 9-10-2017

HERKINGEN - Tot en met 17 december 2018 exposeert Elsa van der Wal met haar cursisten in de theetuin aan de Molendijk 65 te Herkingen.Elsa geeft haar cursisten alle vrijheid in keuzes van onderwerp, techniek en materiaal. Die vrijheid heeft tot gevolg dat datgene wat de cursisten creëren ook echt van henzelf is en zo ervaren wordt. De expositie laat zien dat daardoor hun werk heel divers is, veel zegt over de makers, het plezier en de voldoening dat ze er aan beleven. Tevens is het een manier om emoties te uiten, wat voelt als een grenzeloze vrijheid.Er is nog ruimte voor nieuwe cursisten. Ben je geïnteresseerd, bel dan voor informatie 06 10826792 of 0187 840007. Ook kunt u dit nummer bellen als u één van de schilderijen wilt kopen.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!