'Onvoorstelbaar veel reacties op dierendagactie'

Artikel geplaatst op: 3-10-2017

GOEREE-OVERFLAKKEE – Onvoorstelbaar, zó veel heeft de actie opgeleverd die Ester Griffioen te Middelharnis in de aanloop naar Dierendag organiseerde, om zo veel mogelijk leuke artikelen in te zamelen voor de stakkers van honden die in het Spaanse asiel te Amposta nabij Barcelona zijn opgevangen, in de hoop op een beter bestaan in de toekomst. De grote hoeveelheid hondenspullen die bij Ester zijn ingeleverd, zijn intussen op transport gegaan naar het asiel. "Hartverwarmend hoe Goeree-Overflakkee geholpen heeft!", zo reageert Ester dan ook enthousiast en ontzettend dankbaar richting al die gulle gevers.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!