Jong Dameskoor Jedaja zingt voor Stichting Hulp Vervolgde Christenen

Artikel geplaatst op: 2-10-2017

REGIO - Op 8 april heeft het Jong Dameskoor Jedaja uit Nieuwerkerk meegewerkt aan een CD-opname in de Nieuwe Kerk te Zierikzee t.b.v. Stichting Hulp Vervolgde Christenen. Het bestuur van Jedaja heeft deze CD-opname aangegrepen om projectleden te werven en niet zonder succes: er waren 18 aanmeldingen en dat was boven verwachting! Vanaf januari is o.l.v. dirigent Kees Deurloo 2-wekelijks gerepeteerd om de muziekstukken in te studeren voor de CD-opname. Aangezien het voor de meeste projectleden éénmalig was, is het koor nog steeds op zoek naar enthousiaste jonge dames (vanaf voortgezet onderwijs t/m 35 jaar). Voor meer informatie: www.jedaja.jouwweb.nl; de repetities zijn 2-wekelijks op woensdagavond van 20.00 -21.15 uurin gebouw Salem (Molenstraat 16 - Nieuwerkerk).Verder werd medewerking verleend door soliste Cindy de Ronde, Jong Mannenkoor Salomo (o.l.v. Peter Wildeman) en Zeeuws Panfluitensemble Muzica (o.l.v. Marco van der Lee). De muzikale begeleiding was in handen van Joost van Belzen (piano), Wim de Penning (synthesizer) en het 14-jarige talent Lise de Munck (dwarsfluit). Hiermee is het een zeer gevarieerde CD geworden die zal worden gepresenteerd op 21 oktober in de Hervormde Kerk te Middelharnis tijdens het 2e CD-presentatieconcert (aanvang 19.30 uur).Aan deze avond werken mee: Jong Dameskoor Shira o.l.v. Peter Wildeman, Panfluitensemble Muzica o.l.v. Marco van der Lee, Kinderkoor Jedaja o.l.v. Cindy de Ronde en Jong Dameskoor Jedaja o.l.v. Kees Deurloo.Entrée: 3,50 en kinderen t/m 12 jaar gratis.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!