Geslaagde Beweegweek in Nieuw Rijsenburgh

Artikel geplaatst op: 16-09-2017

SOMMELSDIJK – Omdat het deze week Nationale Sportweek is, stond ook bij CuraMare bewegen centraal in haar woonzorginstellingen op het eiland. Alleen heette het hier Beweegweek. Een week vol activiteiten die voor de bewoners, en soms ook voor de medewerkers, voor veel genoegen zorgde. De opening, maandagmorgen ging van start met een scootmobielrace. Aan de start verschenen welgeteld vier kandidaten, die een halve ronde rond de gebouwen van Nieuw Rijsenburgh aflegden. Start en finish waren de centrale hal, waarvandaan locatiemanager Gerda Pulleman met een toeter het startsein gaf en waar de winnaar met een confettibui en een oranje lint ook weer werd onthaald en zelfs een heuse beker in ontvangst mocht nemen. De volgende dag vond een, ook letterlijk, spetterend evenement plaats toen voor de hoofdingang een schuimparty werd gehouden onder leiding van Happy Music, en waarin tijdens enkele balspelen teams van medewerkers het tegen elkaar opnamen, terwijl de bewoners dit hilarische schouwspel vanachter het glas met genoegen gade konden slaan. Nog zo’n geslaagd evenement vond donderdagmiddag plaats, toen de centrale hal was ingericht als heus spelparcours, waar bewoners konden sjoelen, badmintonnen, koersballen of zakgooien, dit onder begeleiding van Sportteam GO. De afsluiting van de Beweegweek vond vrijdag plaats, toen met een rolstoeldans swingend het weekend werd ingeluid.


Eerdere berichten

De Rijnmond Zomertoer op Goeree-Overflakkee

16-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli staan alle kanalen van RTV Rijnmond in het teken van Goer...

Zesde editie Muziek in de Voorstraat

16-7-2018

MIDDELHARNIS - Vrijdag 21 september wordt de zesde editie van Muziek in de Voorstraat gehouden. Het thema is 'Wereld...

Beiaardconcert door Boudewijn Zwart

16-7-2018

GOEDEREEDE - Deze zomer organiseren de gemeente Goeree-Overflakkee en de Stichting Goereese Gemeenschap een aantal beiaa...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!