Finaleplaats voor Oostmoeramazone

Artikel geplaatst op: 14-9-2017

STAD AAN 'T HARINGVLIET - Manege Oostmoeramazone Lisa Pegels heeft zaterdag 9 september jl. de finale bereikt van de van de landelijke KNHS Zitcompetitie en is vierde van Nederland geworden.

Lisa reed vorige week de kwartfinales van de zitcompetitie in Tilburg, bij Manege Thielen. Net als Emma de Berg overigens, die met Lisa in dezelfde categorie uitkwam. De dames hebben allebei bij die kwartfinales heel goed gepresteerd en zich geplaatst voor de halve finale, die tijdens Horse Event in Ermelo verreden zou worden. "Het was even hectisch", vertelt Oostmoer-instructrice Elly Mulder-Hanse. "want door de hevige regenval werd Horse Event op de halve-finaledag opeens afgelast en de zitcompetitie halsoverkop verplaatst van Ermelo naar Manege Zwolle! Daar hebben Emma en Lisa zich overstoorbaar van hun beste kant laten zien. Voor Emma resulteerde de halve finale in een mooie zesde plaats van Nederland. En Lisa mocht door naar de finale die haar een prachtige vierde plaats van Nederland opleverde!" (foto: Anita de Berg; Tekst: Myra Lugthart)


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!