In gesprek met raadsleden op Dag van de Democratie

Artikel geplaatst op: 11-9-2017

MIDDELHARNIS – Zaterdag was de Dag van de Democratie. Inwoners van de gemeente Goeree-Overflakkee werden in de gelegenheid gesteld om in gesprek te gaan met de gemeenteraadsleden. Het Oude Raadhuis van Middelharnis aan de Voorstraat was opengesteld en door de dag heen werd er redelijk gebruik van de mogelijkheid om van gedachten te wisselen met raadsleden. Daarnaast konden bezoekers tegelijk een kijkje nemen in het monumentale pand dat onlangs een opknapbeurt heeft ondergaan. In de voormalige raadszaal was een tafel ingericht waar men foldermateriaal e.d. van de gemeente kon krijgen. Het was de bedoeling dat de uitslag van de fotowedstrijd zou worden bekendgemaakt, maar dit is nog tot een nader te bepalen moment uitgesteld. (Tekst en foto: Adri van der Laan)


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!