In gesprek met raadsleden op Dag van de Democratie

Artikel geplaatst op: 11-9-2017

MIDDELHARNIS – Zaterdag was de Dag van de Democratie. Inwoners van de gemeente Goeree-Overflakkee werden in de gelegenheid gesteld om in gesprek te gaan met de gemeenteraadsleden. Het Oude Raadhuis van Middelharnis aan de Voorstraat was opengesteld en door de dag heen werd er redelijk gebruik van de mogelijkheid om van gedachten te wisselen met raadsleden. Daarnaast konden bezoekers tegelijk een kijkje nemen in het monumentale pand dat onlangs een opknapbeurt heeft ondergaan. In de voormalige raadszaal was een tafel ingericht waar men foldermateriaal e.d. van de gemeente kon krijgen. Het was de bedoeling dat de uitslag van de fotowedstrijd zou worden bekendgemaakt, maar dit is nog tot een nader te bepalen moment uitgesteld. (Tekst en foto: Adri van der Laan)


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!