Uitnodiging ledenvergadering Ring van Oranje

Artikel geplaatst op: 8-9-2017

NIEUWE-TONGE – Het bestuur van de Ring van Oranje, nodigt alle inwoners van het dorp uit om naar de jaarlijkse ledenvergadering te komen op woensdag 13 september. De vergadering begint om 19.30 uur in Ons Dorpshuis.

De oranjevereniging van Nieuwe-Tonge organiseert elk jaar de Koningsdag en de Dodenherdenking. Daarnaast waren er nog enkele kinderactiviteiten. Zaterdag 2 september was er een speelmiddag voor de jeugd van 5 tot 12 jaar. Er werden oudhollandse spelletjes gespeeld, nieuwe spelletjes, skilopen en afsluitend een bingo met vele prijsjes. Niemand ging met lege handen naar huis.Dorpsbewoners worden van harte uitgenodigd om afscheid te nemen van een tweetal bestuursleden. Zij functioneerden als voorzitter en penningmeester. Daarnaast bestaat de mogelijkheid zich kandidaat te stellen voor een bestuursfunctie of u aan te melden als vrijwilliger. Zou u het leuk vinden en heeft u ambitie? Dan kunt u dit kenbaar maken via ringvanoranje@gmail.com. Er zijn al aanmeldingen binnen voor de functie van voorzitter en penningmeester. Tegenkandidaten kunnen zich melden tot uiterlijk twee dagen voor de vergadering.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!