Uitnodiging ledenvergadering Ring van Oranje

Artikel geplaatst op: 8-9-2017

NIEUWE-TONGE – Het bestuur van de Ring van Oranje, nodigt alle inwoners van het dorp uit om naar de jaarlijkse ledenvergadering te komen op woensdag 13 september. De vergadering begint om 19.30 uur in Ons Dorpshuis.

De oranjevereniging van Nieuwe-Tonge organiseert elk jaar de Koningsdag en de Dodenherdenking. Daarnaast waren er nog enkele kinderactiviteiten. Zaterdag 2 september was er een speelmiddag voor de jeugd van 5 tot 12 jaar. Er werden oudhollandse spelletjes gespeeld, nieuwe spelletjes, skilopen en afsluitend een bingo met vele prijsjes. Niemand ging met lege handen naar huis.Dorpsbewoners worden van harte uitgenodigd om afscheid te nemen van een tweetal bestuursleden. Zij functioneerden als voorzitter en penningmeester. Daarnaast bestaat de mogelijkheid zich kandidaat te stellen voor een bestuursfunctie of u aan te melden als vrijwilliger. Zou u het leuk vinden en heeft u ambitie? Dan kunt u dit kenbaar maken via ringvanoranje@gmail.com. Er zijn al aanmeldingen binnen voor de functie van voorzitter en penningmeester. Tegenkandidaten kunnen zich melden tot uiterlijk twee dagen voor de vergadering.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!