Advendo huldigt 87-jarig lid

Artikel geplaatst op: 7-9-2017

OOLTGENSPLAAT - Maandag 4 september werd op de wekelijkse repetitieavond aandacht gevraagd voor een heuglijk feit.

Een van de oudste leden van de verenging was 50 jaar lid van de vereniging. Wekelijks zingt zij haar partij nog volop mee en zij heeft er nog steeds veel plezier in. Bij Dina Kik-de Vos komt het ouder worden met enige probleempjes, maar die zijn alleen maar lichamelijk, want geestelijk weet zij nog altijd geconcentreerd de aandacht bij haar tenorpartij te houden.Voorzitter Gerrit Poortvliet schonk op zijn bekende wijze aandacht aan dit jubileum, maar zeker ook aan het feit dat zij nog steeds in staat is wekelijks de repetities te bezoeken en veelal nog mee kan doen aan de concerten.

Hij overhandigde de gouden muzieksleutel en de oorkonde en vervolgens werd de jubilaris in de bloemetjes gezet. Mevrouw Kik heeft in haar actieve periode bij Advendo verschillende dirigenten meegemaakt. Een opsomming werd door de voorzitter gegeven. De repetitie werd vervolgens voortgezet en tijdens de pauze werd de jubilaris door alle leden geluk gewenst.

"Een lid waarop Advendo trots kan zijn en het lid kan blij zijn dat zij bij een groep zangers hoort die wekelijks hieraan veel plezier beleven. Wilt u ook ervaren hoe het is om te zingen in een koor, kom dan op maandagavond gezellig meedoen op onze repetitieavond in 't Centrum aan de Weesmolenstraat 12 te Ooltgensplaat", aldus het bestuur.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!