Vier Flakkeese koren op dubbel-cd Jong Dameskoor Shira, Hadar en Kadosj nodigen je uit om te komen zingen!

Artikel geplaatst op: 4-9-2017

MIDDELHARNIS – Het Jong Dameskoor Shira maakte een dubbel-cd samen met de koren Hadar, Kadosj en Mannen-ensemble Goeree. De cd is opgenomen in de nieuwe kerk van Zierikzee en heeft als titel: De Heiland is gekomen. Een breed scala aan musici werkten hieraan mee.

Martin van Moort; op de fluit, Martin Kolff op de vleugel, Mark Brandwijk op de vleugel, Joost van Belzen op het orgel, Lukas Ebbers op de trompet. Diverse solisten, zoals Elise Hout en Tenira Sturm. Eloïse Grinwis etc. Kortom een veelzijdige kerst-cd. Hadar, Kadosj en het mannen-ensemble worden geleid door dirigent Berdien Dekker. Het Jong Dameskoor Shira staat o.l.v. Peter Wildeman, en telt 50 leden. Laatstgenoemde koor start met een kerstproject, met erg mooie kerstliederen, zowel nederlands- als engelstalige muziek (Cantate). De leeftijd van dit koor is vanaf 15 jaar. Het koor werkt voor drie unieke kerstconcerten in Middelharnis, Goes en Tholen. Het koor studeert in de Hoeksteen of in de Grote kerk van Middelharnis.

Meezingen

Open repetities van dit koor zijn op woensdag 13 en 27 september. De repetities start om 19.30 uur. Er wordt twee uur lang flink gestudeerd, halverwege is er een gezellige pauze! Belangstellenden zijn van harte welkom om vrijblijvend een keer mee te zingen, loop gerust binnen tijdens een repetitie. Meer informatie over het Jong Dameskoor vind je op de site www.dameskoorshira.nl. Mensen die zich alleen willen opgeven voor het kerstproject kunnen dat doen op www.peterwildeman.nl.

Kinderkoor Kadosj uit Goedereede is een christelijk kinderkoor voor alle kinderen die van zingen houden. Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom. Er wordt iedere donderdagavond gezongen van 18.30 tot 19.15 uur in verengingsgebouw de Ark te Goedereede. Jeugdkoor Hadar zingt om de week op donderdagavond, eveneens in verenigingsgebouw de Ark te Goedereede. Alle jongeren die in groep 8 zitten of ouder zijn worden uitgenodigd om mee te zingen, de repetities zijn van 19.00 uur tot 20.00 uur. Kijk voor meer informatie op de Facebook, of ga naar www.jwgoeree.nl.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!