Veertiende Tieleman Keukens Run op 16 september

Artikel geplaatst op: 4-9-2017

MIDDELHARNIS - Hardlopen is heel populair, velen trainen één of meerdere keren per week om hun doel te kunnen verwezenlijken. Zaterdag 16 september organiseert AV Flakkee de 14e editie van de Tieleman Keukens Run, een mooie kans om samen met je hardloopvrienden en vele anderen de 5,2 of 10km te lopen.

Het programma start om 11.45 met diverse jeugdonderdelen, eerst de 400m voor kinderen t/m 8jr, aansluitend de 1000m voor jeugd in de leeftijd van 9 t/m11jr en tegelijk de 2000m voor iedereen in de categorie 12 t/m16jr. Er kan van 10.30 tot 11.15 worden ingeschreven in de Staver, het inschrijfgeld bedraagt € 2,50.

Om 13.00 gaat de wedstrijd 10km en de prestatieloop 5,2km van start vanaf het parkeerterrein van Tieleman Keukens. Het parcours is exact nagemeten en gaat over snelle polderwegen, de kilometers staan met bordjes aangegeven. In het verleden zijn er snelle tijden gelopen, wanneer er weinig wind staat is dit een uitgelezen kans om je persoonlijk record aan te vallen! De Flakkeese lopers zijn traditiegetrouw goed vertegenwoordigd maar ook van buiten het eiland is er doorgaans veel belangstelling voor dit mooie evenement.

Na- inschrijven kan tot 12.30 in De Staver, voor de 10km is het inschrijfgeld € 8,00 en op de 5km bedraagt dit € 6,00. Bij voorinschrijving geldt een korting van € 2,-, dit kan via de website t/m 10 september. In De Staver is er gelegenheid tot omkleden en douchen. Afsluitend zal rond 15.00 de prijsuitreiking plaatsvinden. Voor meer info kunt u terecht op avflakkee.nl.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!