VC Intermezzo start trainingen seizoen 2017-2018

Artikel geplaatst op: 4-9-2017

MIDDELHARNIS - Na een zomervakantie, waar verschillende leden actief en passief zich bezig hielden met beachvolleybal (met o.a. de geslaagde clinic met Jong Oranje spelers en het De Vogel Beachvolleybaltoernooi op het Diekhuusplein), start het indoorseizoen 2017-2018 voor volleybalclub Intermezzo. Vanaf 28 augustus wordt er weer getraind.

Volleybal is door de Nederlandse heren- en damesteam weer bekender en geliefder geworden. Dat merkt VC Intermezzo ook aan haar ledenaantal. Naast dat de club graag haar leden ziet komen is er nu ook een dringende oproep op de site om kader. Zowel in het bestuur als in het trainersgilde zijn dringend mensen nodig. "Vooral zijn we op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers in verschillende leeftijd categorieën Is jouw nieuwsgierigheid gewekt voor volleybal? Kom kennis maken bij VC Intermezzo, je kunt een keer vrijblijvend mee trainen, voor je de beslissing neemt lid te worden. Volleybal kan van jong tot oud beoefend worden bij VC Intermezzo. Er is een jeugdafdeling, seniorenafdeling en een afdeling voor recreatief volleybal. Heb je zin om trainer te worden of een bestuursfunctie is jouw ding?" Op de website vcintermezzo.nl kun je onder de tab "teams en trainingen" de dagen en tijden vinden van de verschillende trainingen. De vacatures die we hebben kun je ook terug vinden. VC Intermezzo is ook actief op facebook. Wil je telefonisch informatie over de mogelijkheden dan kun je bellen met de secretaris, mevrouw Erna Vogelaar via 0187-484981.


Eerdere berichten

Transformatie in de Voorstraat van Oude-Tonge

12-6-2018

OUDE-TONGE – Als alles naar verwachting verloopt, zal op zaterdag 23 juni een nieuw woningbouwplan voor Oude-Tonge...

Goereebox komt naar Middelharnis

12-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met groen licht van de gemeente laat Goereebox weten dat er nu ook garageboxen in Middelharnis kome...

Brandweeroefening 'Op 't Nippertje' bij Zuidwester

12-6-2018

MIDDELHARNIS - 'Op 't Nippertje' was de naam van een grote brandweeroefening waaraan alle ploegen van Goeree...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!