Praiseband eXalt zoekt toetsenist of pianist

Artikel geplaatst op: 2-9-2017

OUDDORP - Praiseband eXalt is gisteren - maandag 4 september – weer gestart.

Praiseband eXalt en is een band welke bestaat uit een groep enthousiaste mensen van verschillende leeftijden die door muziek en zang op een aansprekende en laagdrempelige manier het evangelie van God uit willen dragen. De naam eXalt, betekend letterlijk ''verheffen''"Het doel van de Praiseband is daarom dus ook dat wij onze handen verheffen naar God de Vader, Jezus de Zoon en de Heilige Geest. Wij willen Hem met onze stem en muziekinstrumenten lof prijzen en Hem aanbidden. Wij willen uitkomen voor ons geloof. Wij willen samen met elkaar Jezus loven en aanbidden, Hem danken voor wat Hij voor ons heeft gedaan", aldus het bestuur.De band verwezenlijkt haar doelstelling vooral door middel van optredens in thema- en jongerendiensten, erediensten, praise-avonden, benefiet en youth events, de jaarlijkse stranddienst en andere samenkomsten waarbij het zingen en muziek maken tot eer van Gods grote naam centraal staat. De liederen zijn zowel Nederlands- als Engelstalig. Zo zingt men grotendeels opwekkingsliederen en muziek van artiesten en bands zoals; Sela, Chris Tomlin en Casting Crowns. Voor dit jaar staat er op 29 oktober een jongerendienst in de Gereformeerde kerk van Ouddorp gepland en medewerking aan een kerkdienst op Hernesseroord op 5 november.Graag zouden zij zien dat de band uitgebreid wordt met een toetsenist of pianist. "Lijkt het je leuk om een keer vrijblijvend te komen meespelen, graag! We oefenen elke maandagavond in de Gereformeerde kerk van Ouddorp aan de Dorpstienden".Meer info over de band en boekingen kan via Peter Tieleman, (e-mail: tieleman.cp@gmail.com)


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!