Gratis auto voor Kika-GO: Een droom die uitkomt

Artikel geplaatst op: 2-9-2017

OUDDORP - De droom van Kika-ambassadeur Kees Witte uit Sommelsdijk is zaterdagochtend 26 augustus werkelijkheid geworden.

Tekst en foto: Sam Fish

Een oranje feestje bij Meuleman Autoschade aan de Stoofweg in Ouddorp. Kika-smurfen, Kika-sponsors, burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman en andere genodigden kwamen bijeen voor de onthulling van een wel heel mooi cadeau; de enige echte Kika-auto.

"Ik 2008 begon ik als ambassadeur van Kika-Goeree-Overflakkee en sinds dag één is het al mijn droom om een echte Kika-auto te hebben. Een auto die iedereen kan gebruiken voor de braderieën, we kunnen de flessendoppen ermee vervoeren en de prijzen voor de Kika-bingo ophalen," vertelt Kees. "Ik kwam bij Bert Meuleman om een offerte op te stellen voor een auto. En voordat ik het wist kreeg ik hem helemaal gratis." Hij moet even stoppen om tranen weg te slikken. "Dit is toch geweldig. En we konden de auto op mijn verjaardag ophalen uit Alkmaar. Zo'n prachtig verjaardagscadeau heb ik nog nooit gekregen."

Kees hoefde de onthulling niet alleen te doen, hij kreeg hulp van niemand minder dan de burgemeester; "Kika verdient alle steun die ze krijgen. Ik ben zo trots op wat er wordt opgehaald en dat er elke keer weer ondernemers opstaan die belangeloos willen helpen. Waar vind je dat nog? Ik ben daar heel trots op."

IN KADER BIJ ARTIKEL

De auto is gekocht en volledig opgeknapt door Bert Meuleman van Meuleman Autoschade. De verzekering wordt geregeld door De Vogel en KCM heeft de auto kostenvrij bestickerd. Zelfs de brandstof wordt vergoed, dat wordt geregeld door Herman de Blok van Knöps en Cees Bolle van Bolle Transport.Het team van Kika-Goeree-Overflakkee heeft dit jaar tot nu toe al ruim 59.000 euro opgehaald.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!