Damvereniging 'Denk en Zet' weer van start

Artikel geplaatst op: 28-8-2017

SOMMELSDIJK - Een paar weken nog, en het is alweer zover. De dammers van 'Denk en Zet' zien ernaar uit om weer te beginnen.

Er gaat weer in twee groepen gespeeld worden. Het bestuur is ervan overtuigd, dat er op ons eiland nog huisdammers wonen die erover denken om zich bij de damclub aan te sluiten. Dat zou verstandig zijn, want dat is de beste manier om het dammen nog beter onder de knie te krijgen, en dat komt er nog eens bij: een fijne avond te beleven.Naast het spelen van wedstrijden, staat er altijd wel een ervaren dammer klaar om u verder wegwijs te maken.Er wordt altijd op maandagavond gespeeld in een van de zalen van sporthal 'De Staver' te Sommelsdijk. De wedstrijden beginnen om half acht.

Wie aarzelt, doet er goed aan om eens te komen kijken op de jaarvergadering die op maandag 4 september a.s. wordt gehouden. Iedereen is daarbij hartelijk welkom, De eerste speelavond is precies een week later. Mogen we u op 4 september om half acht in 'De Staver' verwachten? U zult er geen spijt van hebben, want het zijn superfijne avonden.

Mocht u de beslissing al genomen hebben: u kunt zich aanmelden bij onze wedstrijdleider, Jan van den Ouden, tel. 06-33713629; e-mailadres: janvandenouden@chello.nl.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!