Muzikantjes gezocht in Ouddorp

Artikel geplaatst op: 26-8-2017

OUDDORP - Zaterdag 9 september is er Muziek- en Kunstdag in Ouddorp. Rond de ring vindt u natuurlijk weer de mooiste kunstwerken van diverse kunstenaars. De muzikale omlijsting deze dag wordt verzorgd door Brassband Concordia.

Niet alleen de Brassband treedt die dag op, ook de dweilband is van de partij en natuurlijk willen we ook de jeugd volop aan de beurt laten komen. Een optreden door het leerlingenorkestje, een optreden van onze blokfluitgroepen en we willen graag ons slotconcert beginnen met hulp van jeugdige muzikantjes.

Dus… bespeel je een instrument, blokfluit, gitaar of wat dan ook en heb je altijd al eens met een orkest mee willen spelen? Geef je op. Rond 15.30 uur willen we graag een paar liedjes samen met jullie spelen, zoals 'Kortjakje', 'Lied van Europa' en 'Motorpech'. Lijkt je dat leuk? Neem contact op met info@concordia-ouddorp.nl of via de website www.concordia-ouddorp.nl, dan kunnen wij je de muziek vast doorsturen. We hopen op een reuze groot orkest.

Bespeel je geen instrument en wil je dat wel eens proberen? Kom dan ook. Er zijn die dag allerlei instrumenten aanwezig in het dorp, die je gewoon eens mag proberen. Je vindt ons bij de kraam bij het Museum, Raad en Polderhuis.

Dinsdag 22 augustus starten we weer met een nieuwe blokfluitgroep. Ook daar is nog plaats. Kom gerust langs. De lessen zijn van 17.30-18.00 uur in de Dorpstienden in Ouddorp.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!