Vrijdag Lichtjes-Fietstoer

Artikel geplaatst op: 21-8-2017

OUDDORP - Op vrijdag 25 augustus start om 21.30 uur vanuit 't Blaeuwe Huus, de Ouddorpse Lichtjes-Fietstoer.

In de brievenbussen van bewoners langs de route, wordt 1 dezer dagen een brief bezorgd met het vriendelijke verzoek om tuinen, gevels en straten, sfeervol te gaan verlichten. Opgenomen in de route o.a.: Wittestraat, een klein deel v/d Havenweg, de "kleine" en de "grote" Kelderweg, de Oudelandseweg (tot aan de Dorpsweg), een deel van "Welgelegen", (eerst de Hoofdlandseweg en dan rechtsaf Maerenseweg). Bij twijfel of versierd of meegefietst kan worden, kan natuurlijk altijd worden gebeld met de VVV (0187-681789).De opbrengst van dit altijd gezellige VVV-evenement gaat naar Brassband Concordia uit Ouddorp. Jaarlijks verzorgt deze muziekvereniging o.a. op eigen dorp vele muzikale bijdragen tijdens evenementen. Voor de avond-optredens hebben de muzikanten professionele, zogenaamde "concert-lampjes" nodig. Leuk hoor; dit jaar dus een muzikale start!

Vorig jaar werd op de avond van de lichtjes-fietstoer ook het "Boerenbal" gevierd. Het "Boerenbal", de trekkerbehendigheidswedstrijden zijn nu een week later (op 1/9). Toch zijn ook tijdens deze lichtjes-fietstoer weer enkele feestelijk verlichte trekkers langs de route opgesteld.Deelname kost € 2,50 p.p. en is incl. een "lichtje" en een gezonde traktatie (beiden: op=op!).Deelnemers die hun fietsen achter op de auto meebrengen en willen parkeren, verwijzen we graag naar parkeerterrein "Dorpstienden" in het centrum van Ouddorp.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!