Winnaars ontvangen prijzen Bouwcenter Esselink

Artikel geplaatst op: 21-8-2017

MIDDELHARNIS - Afgelopen juni werd de volledige vernieuwde showroom van Bouwcenter Esselink feestelijk geopend. Tijdens de Open Huisdagen maakten alle bezoekers kans op prachtige prijzen. Na trekking door oud-notaris mr. C.N. Schuring werden de prijswinnaars bekend gemaakt.

De hoofdprijs - een complete en stijlvolle Sensum-badkamer - is gewonnen door de heer en mevrouw Kooijman uit Sommelsdijk. De tweede prijs - een prachtig Sensum-badmeubel - ging naar de familie Slingerland uit Oosterland. De derde prijs - een hoogwaardige Sensum-douchedeur - werd gewonnen door de heer Wijk uit Melissant. Verrast en enthousiast ontvingen de winnaars hun prijs van Kees Hartman, hoofd Showroom.

Sensum is de naam van het eigen merk badkamers en tegels van Bouwcenter Esselink. Het merk Sensum staat voor kwaliteit, actualiteit en CO2-neutraal geproduceerde materialen. Naast vele tientallen badkameropstellingen vind je in de toonaangevende showroom van Bouwcenter Esselink een grote collectie tegels en natuursteen, sfeerverwarming en deuren. In het exterieurdeel van de showroom, het Bouwatelier, kunnen keuzes worden gemaakt uit een enorm aanbod aan gevelstenen, dakpannen, gevelbekleding en kozijnen.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!