Vrijdag en zaterdag Huttendurp in Stellendam

Artikel geplaatst op: 10-8-2017

STELLENDAM - Ook dit jaar organiseert Verenging Oranjefeest Stellendam weer een Huttendurp voor de kinderen van Stellendam. Dit evenement is op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus op het terrein van de ijsvereniging aan de Eendrachtsweg te Stellendam.

De start van het Huttendurp is op vrijdag 18 augustus om 10.00 uur. Vanaf 9.30 uur heeft iedereen nog de mogelijkheid om in te schrijven. Voorinschrijvingen lopen t/m 16 augustus. Inschrijven kan via het inschrijfformulier (zie facebook Vereniging Oranjefeest Stellendam) of via de mail vos2008stellendam@gmail.com. Kinderen van 6 jaar of jonger zijn ook van harte welkom, maar onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder).Naast het bouwen van de hutten geeft de organisatie de mogelijkheid om van vrijdag op zaterdag een nacht in de hut te slapen. Tevens zal er op vrijdagavond weer een bezoek gebracht gaan worden aan zwemcomplex 't Zuiderdiep. Daarnaast zijn er op zaterdag verschillende springkussens en vanaf 13.00 uur kunnen kinderen zich laten schminken. Ook zal de inmiddels traditionele schuimparty op zaterdag om 15.00 uur van start gaan. Het gehele weekend kunt u verschillende versnaperingen kopen, waaronder de beroemde aardappel-tornado's! Om 16.00 uur zal het Huttendurp traditioneel afgesloten worden met een groots kampvuur van het gebruikte hout. Dit gebeurt onder toezicht van brandweer Stellendam.De kosten voor het evenement bedragen voor leden van de vereniging €10,- en voor niet leden €15,-. (Hiervoor ontvangt een deelnemer: eten, drinken, versnaperingen voor twee dagen en verschillende activiteiten waaronder zwemmen, springkussens en een schuimparty). Als deelnemer hoef je alleen een hamer en eventuele zwem- en/of slaapspullen mee te nemen. Volwassenen kunnen ook deelnemen aan de catering tijdens het evenement. Volwassen leden betalen hiervoor € 5, - en niet-leden betalen € 7,50.Op een dag zoals het Huttendurp wordt veel hout gebruikt. Heeft u hout nodig? Dan kunt u op zaterdag 20 augustus vanaf 14.00 uur gratis hout afhalen bij de ijsbaan in Stellendam. Meldt u vooraf bij de organisatie.Voor vragen neem gerust contact op met de organisatie via bovenstaand e-mailadres.De organisatie bedankt al hun sponsoren en vrijwilligers voor hun bijdrage aan het Huttendurp 2017 te Stellendam.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!