Banken voor de beiaard

Artikel geplaatst op: 7-8-2017

GOEDEREEDE - Vrijdag 4 augustus zijn door de Stichting Goereese Gemeenschap drie grote teakhouten banken geplaatst op het terrein achter de toren van Goedereede. Deze ruimte was in de 19e eeuw in gebruik als begraafplaats en wordt nu piëteitsvol ook als beiaardluisterplaats gebruikt. De banken zijn geschonken door de Rotary G.O en de Stichting Paul van Hessenfonds van de Lionsclub G.O. Eén bank heeft de Stichting Goereese Gemeenschap voor haar rekening genomen. De banken zullen ongetwijfeld in een behoefte voorzien: bij mooi weer kan men hier (toegang alleen via de toren) in alle rust genieten van de klanken van een van de grootste beiaards van ons land.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!