Banken voor de beiaard

Artikel geplaatst op: 7-8-2017

GOEDEREEDE - Vrijdag 4 augustus zijn door de Stichting Goereese Gemeenschap drie grote teakhouten banken geplaatst op het terrein achter de toren van Goedereede. Deze ruimte was in de 19e eeuw in gebruik als begraafplaats en wordt nu piëteitsvol ook als beiaardluisterplaats gebruikt. De banken zijn geschonken door de Rotary G.O en de Stichting Paul van Hessenfonds van de Lionsclub G.O. Eén bank heeft de Stichting Goereese Gemeenschap voor haar rekening genomen. De banken zullen ongetwijfeld in een behoefte voorzien: bij mooi weer kan men hier (toegang alleen via de toren) in alle rust genieten van de klanken van een van de grootste beiaards van ons land.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!