Hindernisparcours voor kinderen

Artikel geplaatst op: 2-8-2017

MIDDELHARNIS - Woensdag 9 augustus is er een obstaclerun voor kinderen van 6-12 jaar. De opbrengst is bestemd voor Kinderen Kankervrij (Kika). Het hindernisparcours is gebaseerd op een militaire stormbaan en vormt dus een echte uitdaging voor kinderen. Bij Kika-kidsrunners draait het niet om een snelle finishtijd, het gaat erom dát je met elkaar de finish haalt. De obstaclerun start om 14.00 uur op het strandje bij het Havenhoofd, inschrijven kan op www.kika-goeree-overflakkee.nl, of vanaf 13.00 uur bij het startpunt. Deelname kost € 2,50. Het kinderevenement duurt tot 16.00 uur. Neem voor vragen contact op met Kees Witte van Kika, 06-33778717, of kees@kika-goeree-overflakkee.nl.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!