Oldtimers kijken tijdens de Diekdag

Artikel geplaatst op: 26-7-2017

MIDDELHARNIS - Op vrijdag 28 juli 2017 is het weer zover. Dan is er een oldtimerrit naar d'n Diek in Middelharnis. De glimmende bolides worden na de rit opgesteld in het centrum. Een jury zal de klassiekers beoordelen en let daarbij op de conditie van het voertuig, originaliteit en de combinatie van klassieker en kleding. Er zijn maar liefst 5 bekers te winnen voor de deelnemers. De oldtimerrit start om 18.30 uur vanaf het terrein van Fleuren op het industrieterrein, de klassiekers rijden op volgorde van leeftijd, de oudste auto rijdt voorop. Het evenement in het centrum duurt tot 21.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.clubcarwei.nl.


Eerdere berichten

De Rijnmond Zomertoer op Goeree-Overflakkee

16-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli staan alle kanalen van RTV Rijnmond in het teken van Goer...

Zesde editie Muziek in de Voorstraat

16-7-2018

MIDDELHARNIS - Vrijdag 21 september wordt de zesde editie van Muziek in de Voorstraat gehouden. Het thema is 'Wereld...

Beiaardconcert door Boudewijn Zwart

16-7-2018

GOEDEREEDE - Deze zomer organiseren de gemeente Goeree-Overflakkee en de Stichting Goereese Gemeenschap een aantal beiaa...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!