Bloemfontein Strandloop op 4 augustus

Artikel geplaatst op: 25-7-2017

OUDDORP - AV Flakkee organiseert op vrijdag 4 augustus voor de 33ste keer de Bloemfontein Strandloop, een aanrader voor iedereen die van sport en natuur houdt. Dit unieke evenement staat bekend om de schitterende natuur op de Kop van Goeree, de mooie paden door natuurgebied de Kwade Hoek en uiteraard de stukken over het strand. De start en finish zijn bij Strandpaviljoen De Zeester, ter hoogte van Strand Noord (Oosterweg). Het programma begint om 18.30 uur met de jeugdloop over 500 m. voor kinderen t/m 9 jaar. Om 18.40 uur is het de beurt aan de jeugd van 10 t/m 15 jaar, zij lopen 1 km. Het inschrijfgeld voor beide jeugdlopen bedraagt € 2,50.

Om 19.30 uur klinkt het startschot voor de wedstrijd over 10 km. en de prestatieloop van 4,5 km. De Flakkeese lopers zullen zich weer mengen in de strijd. De laatste jaren wisten zij zich goed in de prijzen te lopen. David Bouman won de editie van 2015 en Laurey van den Berge won vorig jaar de dameswedstrijd. Voor alle deelnemers is een attentie. De prijsuitreiking is direct na afloop bij de strandtent. Het inschrijfgeld voor de 4,5 km. bedraagt € 6,00 en voor de 10 km. € 8,00. Voorinschrijving kan t/m 30 juli via www.avflakkee.nl. Wie dit doet krijgt € 2,00 korting (uitgezonderd de jeugdlopen). Na-inschrijven kan tot een half uur voor de start. Betalen vind plaats bij het afhalen van de startnummers in de strandtent. Meer informatie staat op www.avflakkee.nl.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!