Opening Buutenplaets op 1 augustus

Artikel geplaatst op: 25-7-2017

SLUISHAVEN - Dinsdag 1 augustus is de opening van Natuurspeeltuin Buutenplaets, een spiksplinternieuwe speelplaats bij de Galathese Haven. Alle belangstellenden zijn welkom om de opening mee te maken, het programma start om 9.30 uur. Na de opening even na 10.00 uur door de wethouder, mogen kinderen voor het eerst spelen in Buutenplaets. De natuurspeeltuin is iedere dag gratis toegankelijk, op woensdag, zaterdag en zondag is er toezicht aanwezig. Dinsdag wordt ook de nieuwe trailerhelling officieel geopend en er zijn verschillende sport- en spelactiviteiten waaraan bezoekers kunnen deelnemen. Buutenplaets is vrijwel geheel gerealiseerd door de inzet van vrijwilligers en sponsoring van bedrijven.


Eerdere berichten

Transformatie in de Voorstraat van Oude-Tonge

12-6-2018

OUDE-TONGE – Als alles naar verwachting verloopt, zal op zaterdag 23 juni een nieuw woningbouwplan voor Oude-Tonge...

Goereebox komt naar Middelharnis

12-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met groen licht van de gemeente laat Goereebox weten dat er nu ook garageboxen in Middelharnis kome...

Brandweeroefening 'Op 't Nippertje' bij Zuidwester

12-6-2018

MIDDELHARNIS - 'Op 't Nippertje' was de naam van een grote brandweeroefening waaraan alle ploegen van Goeree...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!