Opening Buutenplaets op 1 augustus

Artikel geplaatst op: 25-7-2017

SLUISHAVEN - Dinsdag 1 augustus is de opening van Natuurspeeltuin Buutenplaets, een spiksplinternieuwe speelplaats bij de Galathese Haven. Alle belangstellenden zijn welkom om de opening mee te maken, het programma start om 9.30 uur. Na de opening even na 10.00 uur door de wethouder, mogen kinderen voor het eerst spelen in Buutenplaets. De natuurspeeltuin is iedere dag gratis toegankelijk, op woensdag, zaterdag en zondag is er toezicht aanwezig. Dinsdag wordt ook de nieuwe trailerhelling officieel geopend en er zijn verschillende sport- en spelactiviteiten waaraan bezoekers kunnen deelnemen. Buutenplaets is vrijwel geheel gerealiseerd door de inzet van vrijwilligers en sponsoring van bedrijven.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!