Sfeer en gezelligheid op eerste Toeristendag

Artikel geplaatst op: 20-7-2017

OUDDORP - Gezellige sfeer, volle terrassen en goede belangstelling. Dat was het beeld op de eerste van de drie Ouddorpse Toeristendagen. Op de woensdagen 2 en 16 augustus wordt het bekende zomerse drieluik voortgezet. Toch was er, behalve tussen 11 en 13 uur geen sprake van top drukte. Vermoedelijk waren de hoge temperaturen voor toeristen en recreanten woensdag aanleiding om te kiezen voor zee, meer en stranden. Diegenen die wel naar de markt kwamen konden, zoals gebruikelijk, weer hun koopjes kiezen bij de vele kramen op de Ring en de aangrenzende straten in het dorpscentrum. Fruit (kersen), uiteraard een ijsje en kinderattracties scoorden goed op de markt. Het eilandelijk promotieteam was actief om de digitale nieuwsbrief aan te prijzen en met het overhandigen van de bekende jute tas met een lokale lekkernij. (Jaap Ruizeveld)


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!