Lasergamen tijdens Vakantie Bijbel Week

Artikel geplaatst op: 18-7-2017

HERKINGEN - De eerste week van de zomervakantie was de Vakantie Bijbel Week in Herkingen. Ruim 80 kinderen kwamen op survival in de tent. Er werden onder andere tentjes, vlotjes, verrekijkers en knikkerbanen geknutseld. Iedere dag was er een toneelstuk en voor de jongste kinderen een poppenkast. De groep luisterde naar verhalen uit de Bijbel, met als hulpmiddel de routekaart, het touw en de verrekijker. De laatste dag was er voor iedereen een broodje frikandel en de oudsten sloten de week af met chips en een kampvuurtje. Er was veel belangstelling om tijdens de slotavond nog een keer samen alle liedjes te zingen. De dorpsraad heeft een gift gegeven, zodat de oudste kinderen de laatste avond konden lasergamen. De kinderen vonden het een leuk en spannend spel. De organisatie bedankt de dorpsraad en Aspergeboerderij Van der Velde. Die stelde hun schuur beschikbaar en zorgde voor de hindernissen en obstakels.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!