Eerste Diekdag drukbezocht

Artikel geplaatst op: 18-7-2017

Eerste Diekdag drukbezocht

MIDDELHARNIS - Afgelopen vrijdag, 14 juli, werd de eerste Diekdag van deze zomer gehouden. Het was er weer gezellig druk. Manege Oostmoer gaf een demonstratie, mensen konden op de foto met uilen en voor de kinderen stonden er trampolines. En natuurlijk was er ook van alles te kopen en te eten. Komende vrijdagen (21 en 28 juli en 4 augustus) staat er nog van alles op het programma. Zo zijn er achtereenvolgens radiografisch bestuurbare auto's, oldtimers en oude tractoren te bewonderen. De Diekdagen zijn vernoemd naar de naam van de winkeldijk in het centrum van Middelharnis.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!