Eerste Diekdag drukbezocht

Artikel geplaatst op: 18-7-2017

Eerste Diekdag drukbezocht

MIDDELHARNIS - Afgelopen vrijdag, 14 juli, werd de eerste Diekdag van deze zomer gehouden. Het was er weer gezellig druk. Manege Oostmoer gaf een demonstratie, mensen konden op de foto met uilen en voor de kinderen stonden er trampolines. En natuurlijk was er ook van alles te kopen en te eten. Komende vrijdagen (21 en 28 juli en 4 augustus) staat er nog van alles op het programma. Zo zijn er achtereenvolgens radiografisch bestuurbare auto's, oldtimers en oude tractoren te bewonderen. De Diekdagen zijn vernoemd naar de naam van de winkeldijk in het centrum van Middelharnis.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!