Jubilarissen bij Muziekvereniging Apollo

Artikel geplaatst op: 18-7-2017

De vakantietijd staat voor de deur. Muziekvereniging Apollo heeft tijdens een gezellige avond de jubilarissen in het zonnetje gezet. Ze werden toegesproken en gehuldigd. De jubilarissen zijn: Helma Kievit: 35 jaar, Linda Klem: 30 jaar, Ria de Graaf: 25 jaar, Jeroen Tijl: 12,5 jaar, Lotte Heymans: 12,5 jaar en Teun van der Poel: 50 jaar. De vereniging zegt: "We vinden het fijn om deze muzikanten al zo lang in ons midden te mogen hebben. We hopen nog vele jaren van hun kwaliteiten te mogen genieten. Bespeelt u een instrument en lijkt u het leuk om dit met meerdere muzikanten te doen? U bent van harte welkom vanaf 21 augustus, om 19.30 uur in Ons Dorpshuis te Nieuwe-Tonge."


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!