Minder hinder en betere dienstverlening door slim samenwerken

Artikel geplaatst op: 12-7-2017

ROTTERDAM - Netbeheerder Stedin en Evides Waterbedrijf gaan nauwer samenwerken en zo onder andere de hinder voor klanten verminderen. Marc van der Linden (CEO Stedin) en Annette Ottolini (Algemeen Directeur Evides) tekenden hiervoor een convenant.

De werkgebieden van Stedin en Evides overlappen elkaar voor een groot deel in Zuid-Holland. Daardoor komen de twee bedrijven elkaar vaak tegen bij werkzaamheden. Door nu structureel de samenwerking te intensiveren verwachten de twee bedrijven dat het bijdraagt aan het verhogen van de klanttevredenheid en de productiviteit. Bijvoorbeeld door de werkzaamheden bij het vervangen van gas- en waterleidingen gecombineerd uit te voeren.Structureel samenwerken loont In de afgelopen jaren werkten Stedin en Evides al regelmatig samen. Van structureel samenwerken kwam het echter nog niet. Algemeen Directeur Annette Ottolini (Evides): "Voor Evides Waterbedrijf is omgevings- en klantgericht werken het uitgangspunt. Dat betekent ook samenwerken met andere partijen. Door de samenwerking met Stedin vandaag te formaliseren, kunnen we de impact van projecten op de omgeving beperken en efficiënter werken om minder hinder te hebben van de schaarste aan aannemers in de aantrekkende economie. Dat is winst voor iedereen."Stedin en Evides zijn enthousiast over het gezamenlijk aanpakken van werkzaamheden. CEO Marc van der Linden (Stedin): "Opengebroken straten vormen een grote ergernis. Door nu structureel samen te werken kunnen we die ergernis terug dringen. Dat betekent dat we niet alleen op straat meer samenwerken, maar juist ook achter de schermen in de voorbereiding." Naast het verminderen van hinder door werkzaamheden, valt er ook voordeel te halen op het gebied van veranderende wetgeving, werving van technisch personeel en datamanagement.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!