Geslaagd beachvolleybaltoernooi

Artikel geplaatst op: 10-7-2017

MIDDELHARNIS - Donderdag 6 en vrijdag 7 juli stond het Diekhuusplein in het teken van het beachvolleybal. VC Intermezzo had in samenwerking met sponsor Adviesgroep De Vogel een beachvolleybal tweedaagse georganiseerd.

Donderdag waren twee Jong Oranje volleyballers naar Goeree Overflakkee gekomen om een clinic te geven aan de jeugd van 12 tot 17. Er dreigde een weerspelbreker te komen, maar gelukkig kwam het onweer na afloop. De jeugd kwam ruim aan bod met leuke oefeningen op het gebied van beachvolleybal. Jeugd, de Jong Oranjespelers en organisatie spreken over een geslaagd evenement. Vrijdag speelden 15 teams om de felbegeerde wedstrijdbeachvolleybal in twee poules. Overzichtelijk ingedeeld in hoog en laag. Zo was er beachvolleybalplezier voor de ervaren speler en voor de volleyballer die af en toe eens balt op strand of de camping. Vrijdag was de zon gul aanwezig en had De Vogel DJ Tim mee genomen. Hij zorgde voor een vrolijke muzieknoot onder het spelen. Dit werd door de deelnemers hooggewaardeerd. Na drie wedstrijden gespeelt te hebben waren er kruisfinales en uiteindelijk een finale. Bij de hoge poule speelden Gisteren ging het beter tegen TZN. Het werd een spannende pot waar het laatstgenoemde team met nieuwkomer Erik Phillips verrassend won. Bij de andere poule won het team met de originele teamnaam Gratis bier bij de wedstrijdtafel van het team Ball busters. Beiden kregen van de vertegenwoordiger van De Vogel een wedstrijdbal. Al met al een geslaagde avond waar organisator Onno Bal namens VC Intermezzo en sponsor De Vogel volgend jaar graag een vervolg op wil geven.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!