De Zeeuwse Missjes in 't Blaeuwe Huus

Artikel geplaatst op: 6-7-2017

OUDDORP - De kleurrijke Zeeuwse meisjes gemaakt door illi graphics vormen deze maand de vrolijke expositie in 't Blauwe Huus in Ouddorp.

Ilse en Liesbeth zijn grafische vormgeefsters en bedenken sinds 2010 vanuit hun thuiskantoor op Zuid-Beveland origineel drukwerk in allerlei vormen. Zij zorgen voor creatieve oplossingen voor bedrijven en particulieren.Daarnaast hebben zij een eigen Zeeuwse Collectie van 'De Zeeuwse Missjes', een moderne versie van het Zeeuwse meisje. Hiervan zijn o.a. kaarten, shoppers, canvassen, fietstassen, stempels en krafttape verkrijgbaar via diverse verkooppunten in Zeeland.

De expositie in 't Blaeuwe Huus, Bosweg 2 in Ouddorp is te bezoeken op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!