PvdA Goeree-Overflakkee kiest Jaap Willem Eijkenduijn als lijsttrekker

Artikel geplaatst op: 6-7-2017

GOEREE-OVERFLAKKEE – Vorige week heeft heeft de algemene ledenvergadering van de Partij van de Arbeid Goeree-Overflakkee Jaap Willem Eijkenduijn unaniem als lijsttrekker gekozen. Hiermee is tevens de start gegeven voor de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Jaap Willem Eijkenduijn is op dit moment fractievoorzitter van de PvdA in de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee, ondernemer en bestuurder van de Stichting Energieke Regio. Hij is 55 jaar, getrouwd en vader van een zoon. Hij bedrijft politiek vanuit een bewogen betrokkenheid en met passie.De Partij van de Arbeid doet als lokale progressieve partij op 21 maart 2018 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. De definitieve kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma zullen in oktober van dit jaar worden vastgesteld.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!