Avondwandelingen in de schemer op Tiengemeten

Artikel geplaatst op: 5-7-2017

Beleef het mee op natuureiland Tiengemeten en stap zaterdag 8 juli op de pont van 20.00 uur voor een bijzondere wandeling van bijna drie uur. Kijk voor tarieven en om aan te melden op www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten. Ervaar hoe de nacht haar intrede doet. Bij helder weer kun je genieten van een prachtige zonsondergang. De vrijwillige boswachter kent het eiland op z'n duimpje. Schotse hooglanders zijn ook actief als het donker wordt. Je komt ze vast tegen. Deze tocht is ook leuk voor kinderen! Tegen 23.00 uur sluiten we af en rond 23.10 uur vaart de pont terug naar het vasteland.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!