Avondwandelingen in de schemer op Tiengemeten

Artikel geplaatst op: 5-7-2017

Beleef het mee op natuureiland Tiengemeten en stap zaterdag 8 juli op de pont van 20.00 uur voor een bijzondere wandeling van bijna drie uur. Kijk voor tarieven en om aan te melden op www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten. Ervaar hoe de nacht haar intrede doet. Bij helder weer kun je genieten van een prachtige zonsondergang. De vrijwillige boswachter kent het eiland op z'n duimpje. Schotse hooglanders zijn ook actief als het donker wordt. Je komt ze vast tegen. Deze tocht is ook leuk voor kinderen! Tegen 23.00 uur sluiten we af en rond 23.10 uur vaart de pont terug naar het vasteland.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!