Mooie opbrengst goede doelenactie Edudelta

Artikel geplaatst op: 3-7-2017

MIDDELHARNIS - De leerlingenraad van het Edudelta College Middelharnis organiseerde vorige maand een goede doelen actie voor de ziekte cystic fibrosis, beter bekend als taaislijmziekte. Afgelopen donderdag werd de cheque van maar liefs € 1500,- euro overhandigd aan de ambassadeur van de Nederlandse Cystic Fibrosis stichting. "Dank aan alle leerlingen van klas 1 van Edudelta College Middelharnis, jullie hebben je geweldig ingezet! En natuurlijk ook dank aan alle sponsoren en vrijwilligers die mee hebben geholpen om deze goede doelen actie mogelijk te maken", aldus de organisatoren.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!