SGP peilt inwoners voor de verkiezingen

Artikel geplaatst op: 3-7-2017

GOEREE-OVERFLAKKEE - Afgelopen maand maakte de SGP een start met het verkiezingsprogramma 2018-2022. Op diverse markten (o.a. in Dirksland en Ooltgensplaat) gingen SGP-vertegenwoordigers in gesprek met inwoners. De SGP wil ter voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen, die gepland staan in maart 2018, weten wat er goed gaat op Goeree-Overflakkee en wat er verbeterd kan worden.

De SGP heeft een enquête ontwikkeld met vragen zoals: 'Waar bent u blij mee in het dorp? Wat kan er bij u in de straat, wijk of buurt verbeterd worden? Wat verdient in het algemeen in de gemeente meer aandacht?'. Campagneleider Peter Grinwis: 'Activiteiten zoals deze scherpen ons op en helpen bij het bepalen van prioriteiten voor de toekomst. Het is heel belangrijk voor ons om te horen wat mensen in de praktijk bezighoudt. Duidelijk zal zijn dat de SGP zich hoe dan ook sterk maakt voor speerpunten die aansluiten bij christelijke waarden en normen waarvoor de partij opgericht is'.

Ook na de zomer zal de SGP op verschillende momenten in de kernen te vinden zijn om in gesprek te gaan met inwoners. Het is ook mogelijk om de enquête in te vullen via de website: www.sgpgo.nl/enquete.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!