Rode Kruisboottocht voor senioren

Artikel geplaatst op: 3-7-2017

GOEREE-OVERFLAKKEE – Maar liefst 156 senioren uit de gemeente Goeree-Overflakkee maakten op dinsdag 27 juni hun opwachting voor de bootreis die het Rode Kruis, afdeling Goeree e.o, organiseerde naar de Rotterdamse haven.

Het waren ouderen vanaf 55 jaar die in de ochtenduren in de Stellendamse buitenhaven opstapten aan boord van het luxe partyschip Marlina van Rederij Fortuna bv (Spijkenisse) voor een tocht over Haringvliet, Spui, Oude Maas, Rotterdamse havens ,de Noord, Kinderdijk, Dordrecht Oude Maas Spui terug naar Stellendam.Een prima mogelijkheid in het bijzonder voor rolstoelers en voor senioren die zonder hulp en begeleiding niet gemakkelijk meer een dag er op uit kunnen trekken. Het Rode Kruis-team met gespecialiseerde zorg- en hulpverleners en een aantal vrijwilligers stond de hele tocht gereed om desgevraagd assistentie en ondersteuning te verlenen aan de afdeling Goeree-Overflakkee van het Rode Kruis.Dankzij de volgende sponsoren kon deze dag zo'n succes worden: Kommer Akkershoek en Jumbo Ouddorp voor het lekkers bij de koffie en thee de eilanden kranten voor hun berichtgeving. Ook het Rijkswaterstaat voor het beschikbaar stellen van het terrein en hun aanlegsteiger.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!