Geslaagde voorjaarsfair Klein Duumpie

Artikel geplaatst op: 3-7-2017

STELLENDAM - Vrijdag 19 mei organiseerde peuterspeelzaal Klein Duumpie een gezellige voorjaarsfair in het Haegse Huus in Stellendam. Er waren kraampjes met tweedehands artikelen, mooie knutselwerkjes van de peuters en een heerlijk patatje met lekkers. Aan de kinderen was ook gedacht: springkussens, schminken, grabbelen, kleurplaatwedstrijd en op de foto met een tractor.

Na de fair sloot het jeugdorkest van fanfareorkest de hoop aan met een ontzettend leuk kinderconcert over een lieve teddybeer die op zoek was naar de zin van het leven.Tijdens de fair was er ontzettend veel te winnen door het kopen van lootjes, envelop te trekken en het boodschappenpakket van de PLUS raden. De lijst met sponsors voor deze dag is eindeloos, we willen daarom hierbij graag het bloemenschuurtje, Viskil, 't Zuiderdiep, Landwinkel Keizer, Multimate, Jaap Boone, Debby, Silkskin, Marie, Knabbeltje, Vogelcentrum, 't Wapen van Stellendam, Bakkerij Bleumink, schilderbedrijf Bakker, de Vesting, P&C en Puur geluk bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijzen. Hiernaast wil men nog John P. de Wit assurantiën bedanken voor een grote schenking. Er zijn al twee mooie krijtborden voor buiten aangeschaft van het bedrag."Het was een prachtige middag, met een mooie muzikale afsluiting, we willen de vrijwilligers en sponsoren hartelijk bedanken voor alle hulp, zonder hulp was deze middag niet mogelijk geweest!", aldus de organisatie.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!