Bijzondere laatste gymlessen bij MH-SD

Artikel geplaatst op: 3-7-2017

GOEREE-OVERFLAKKEE - De meiden en jongens van gymvereniging MH-SD uit Stad aan 't Haringvliet en Middelharnis/Sommelsdijk hebben woensdagmiddag 28 juni het seizoen afgesloten met een leuke speurtocht rondom Den Diek. Zij lieten zich niet storen door af en toe wat regendruppels.

Er waren VIJF groepjes gemaakt die onder leiding van een moeder (waarvan dank) op zoek gingen naar letters en cijfers. Met de letters kreeg je de slagzin: "op zoek naar de zon van MH-SD" en met de cijfers kreeg je het antwoord: Angela (Angela Bal de gym juf van MH-SD).Aan het einde van de tocht bleek iedereen de slagzin en het antwoord van de speurtocht te hebben ontcijferd en kreeg iedereen een heerlijk perenijsje gesponsord door de Albert Hein Middelharnis. Bedankt AH, ze waren heerlijk.Eerder deze dag kregen ook de peuters die gymles krijgen van juf Angela in de Meerpaal, een laatste bijzondere gymles. Zij gingen met zijn allen naar de kinderboerderij van de Zuidwester om daar in de openlucht de "nijntje dans" te oefenen, heerlijk te schommelen en te spelen. Zij kregen koek met wat te drinken erbij en zelfs een klein kadootje. De les werd afgesloten met het spel de "molen" en het "dag liedje". Ook hier waren we blij met de hulp van de moeders.Gymvereniging MH-SD wenst iedereen een hele fijne zonnige vakantie en wij hopen iedereen weer te zien in de eerste schoolweek van het nieuwe seizoen.


Eerdere berichten

De Rijnmond Zomertoer op Goeree-Overflakkee

16-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli staan alle kanalen van RTV Rijnmond in het teken van Goer...

Zesde editie Muziek in de Voorstraat

16-7-2018

MIDDELHARNIS - Vrijdag 21 september wordt de zesde editie van Muziek in de Voorstraat gehouden. Het thema is 'Wereld...

Beiaardconcert door Boudewijn Zwart

16-7-2018

GOEDEREEDE - Deze zomer organiseren de gemeente Goeree-Overflakkee en de Stichting Goereese Gemeenschap een aantal beiaa...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!