College met Visserij-motie naar Brussel

Artikel geplaatst op: 29-6-2017

GOEREE-OVERFLAKKEE - Op voortvarende wijze is het college van b. en w. aan de slag gegaan met een raad breed gesteunde motie, ingediend door CDA-er Pijl in de vergadering van 18 mei. Hij vroeg het college om in goed overleg met de visserijsector inzet te plegen om de toekomst van de pulsvisserij te waarborgen. In de motie werd gewezen op de investeringen die zijn gedaan in deze nieuwe (duurzame) techniek bij de modernisering van de schepen. Woensdagmiddag reisde een eilandelijke deputatie met burgemeester Grootenboer en wethouder en portefeuillehouder Van der Vlugt naar Brussel om daar de motie aan Europarlementariërs aan te bieden. Namens het CDA nam Annie Schreijer de motie in ontvangst. (Jaap Ruizeveld)


Eerdere berichten

Transformatie in de Voorstraat van Oude-Tonge

12-6-2018

OUDE-TONGE – Als alles naar verwachting verloopt, zal op zaterdag 23 juni een nieuw woningbouwplan voor Oude-Tonge...

Goereebox komt naar Middelharnis

12-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met groen licht van de gemeente laat Goereebox weten dat er nu ook garageboxen in Middelharnis kome...

Brandweeroefening 'Op 't Nippertje' bij Zuidwester

12-6-2018

MIDDELHARNIS - 'Op 't Nippertje' was de naam van een grote brandweeroefening waaraan alle ploegen van Goeree...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!