College met Visserij-motie naar Brussel

Artikel geplaatst op: 29-6-2017

GOEREE-OVERFLAKKEE - Op voortvarende wijze is het college van b. en w. aan de slag gegaan met een raad breed gesteunde motie, ingediend door CDA-er Pijl in de vergadering van 18 mei. Hij vroeg het college om in goed overleg met de visserijsector inzet te plegen om de toekomst van de pulsvisserij te waarborgen. In de motie werd gewezen op de investeringen die zijn gedaan in deze nieuwe (duurzame) techniek bij de modernisering van de schepen. Woensdagmiddag reisde een eilandelijke deputatie met burgemeester Grootenboer en wethouder en portefeuillehouder Van der Vlugt naar Brussel om daar de motie aan Europarlementariërs aan te bieden. Namens het CDA nam Annie Schreijer de motie in ontvangst. (Jaap Ruizeveld)


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!