Stijn Mol legt succesvol A-examen af

Artikel geplaatst op: 26-6-2017

DIRKSLAND – In juni heeft Stijn Mol, lid van Muziekvereniging Amicitia, het HaFaBra A-examen met goed gevolg afgelegd. Eerst heeft hij zijn theorie-examen gedaan en twee weken later het praktijkexamen. Hij heeft in totaal 44,45 punten gehaald.

Stijn is op 30 september 2014 bij Amicitia begonnen met de AMV-cursus. Deze heeft hij op 31 juli 2015 afgesloten met een certificaat. Toen Stijn aan de AMV-cursus begon, had hij het er al over om op trombone te gaan spelen. Dit is hij na de AMV-cursus dan ook gaan doen. Op 1 augustus 2015 is hij trombonelessen gaan volgen bij onze koperdocent Ralf Goddrie. Ook toen de lessen zijn overgegaan naar het Muziekgebouw G-O bleef Stijn zijn lessen van Ralf krijgen.Stijn deed het zo goed, dat hij vanaf 1 mei 2016 ook al mee ging spelen bij het jeugdorkest Amicitia 4 Kids. Dit doet hij met heel veel plezier.Op 5 juli geven de fanfare en Amicitia 4 Kids een zomeravondconcert op de Kattewacht (parkeerplaats achter het Reginahof) in Dirksland. Stijn doet dan ook mee. Dit is tevens de laatste muziekavond voor de zomervakantie. Het concert begint om 19.30 uur en gaat alleen door bij goed weer.Lijkt het u ook leuk om mee te spelen in onze fanfare, jeugdorkest of slagwerkgroep? Kom dan eens kijken op één van onze repetitieavonden. De slagwerkgroep repeteert op maandagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Het jeugdorkest op woensdagavond van 18.15 tot 19.15 uur en de fanfare heeft haar repetitie op woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Men is op zoek naar nieuwe leden, zowel leerlingen als mensen die al een slag- of blaasinstrument bespelen. De repetities beginnen weer vanaf maandag 21 augustus. Meer informatie kunt u vinden op www.amicitia-muziekvereniging.nl.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!