'Vaste openingstijden' voor Repair Café

Artikel geplaatst op: 24-6-2017

MIDDELHARNIS - Ruim 5 jaar al wordt er één keer per maand samen gerepareerd in Middelharnis. Bekwame vrijwilligers helpen bezoekers hun kapotte spullen weer bruikbaar te maken. Sinds Goed voor Goed medio 2013 onderdak aanbood aan deze groep helpende handen, vindt het Repair Café plaats op de eerste zaterdagochtend van de maand.

Toch is dat niet voor iedereen die de locatie kent meteen duidelijk. Het Kringloopcentrum aan de Simon Stevinweg heeft zelf immers veel ruimere openingstijden. U kunt daar gebruikte goederen kopen van woensdag t/m zaterdag, inzameling en verwerking hiervan gebeurt zelfs 6 dagen per week. Uw eigen spullen ter reparatie aanbieden kan dan niet, hoe zit dat precies?Repair Café Middelharnis / Goeree-Overflakkee is geen onderdeel van Stichting Goed voor Goed. Het is een zelfstandig team binnen het netwerk Repair Café International. Één van de idealen is om repareren weer tot een logische optie te maken, daarom betrekken we de eigenaar van het artikel zo veel mogelijk bij wat we doen. Inleveren en later ophalen is sowieso niet aan de orde.Natuurlijk wilt u het defecte product snel weer in gebruik nemen, geen repairdag missen. Daarom zijn we erg blij met het spandoek dat we van sponsor DeltaWind kregen en wat we permanent zichtbaar hebben opgehangen. 'Vaste openingstijden' dus. Ook in de zomermaanden houden we de eerste zaterdag aan. U kunt 1 juli en 5 augustus alvast noteren om naar ons Repair Café te komen.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!