Eerste huwelijk in vernieuwde raadszaal

Artikel geplaatst op: 22-6-2017

MIDDELHARNIS - Na een flinke opknapbeurt is het Oude Raadhuis in Middelharnis weer volop in gebruik. Zowel de werkruimten als de vernieuwde raadzaal zorgen voor een nieuw impuls van het karakteristieke gebouw.

Op vrijdag 16 juni was het open huis in het Oude Raadhuis, waar veel belangstelling voor was. Diverse inwoners gaven gehoor aan de uitnodiging om een kijkje te komen nemen. De reacties van de aanwezigen waren zeer positief.De raadzaal onderging ook een metamorfose. Door de eigentijdse inrichting veranderde de ruimte in een sfeervolle ambiance, die volledig past bij de stijl van het gebouw. Het eerste huwelijk dat is voltrokken in de vernieuwde raadzaal was afgelopen vrijdag, van Patrick Munter en Thirza van der Graaff. De reactie van het kersverse bruidspaar: "De combinatie van oude elementen met de nieuwe meubels geeft een ouderwetse look in een nieuw jasje. Erg leuk om het eerste bruidspaar te zijn in deze vernieuwde zaal. Het ziet er prachtig uit!".


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!