Eerste huwelijk in vernieuwde raadszaal

Artikel geplaatst op: 22-6-2017

MIDDELHARNIS - Na een flinke opknapbeurt is het Oude Raadhuis in Middelharnis weer volop in gebruik. Zowel de werkruimten als de vernieuwde raadzaal zorgen voor een nieuw impuls van het karakteristieke gebouw.

Op vrijdag 16 juni was het open huis in het Oude Raadhuis, waar veel belangstelling voor was. Diverse inwoners gaven gehoor aan de uitnodiging om een kijkje te komen nemen. De reacties van de aanwezigen waren zeer positief.De raadzaal onderging ook een metamorfose. Door de eigentijdse inrichting veranderde de ruimte in een sfeervolle ambiance, die volledig past bij de stijl van het gebouw. Het eerste huwelijk dat is voltrokken in de vernieuwde raadzaal was afgelopen vrijdag, van Patrick Munter en Thirza van der Graaff. De reactie van het kersverse bruidspaar: "De combinatie van oude elementen met de nieuwe meubels geeft een ouderwetse look in een nieuw jasje. Erg leuk om het eerste bruidspaar te zijn in deze vernieuwde zaal. Het ziet er prachtig uit!".


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!