Zomerzangavond bij Bloemenhandel Klepper

Artikel geplaatst op: 22-6-2017

OUDDORP - Zaterdag 1 juli hoopt het 'Christelijk Ouddorps Mannenkoor' weer haar traditionele en Zomerzangavond te houden. Dit jaar al voor de negende keer.

De locatie is zoals gebruikelijk de loods van Bloemenhandel Klepper aan de Oudelandseweg 27 te Ouddorp. Naast het C.O.M. onder leiding van Dinant Struik, zal ook het jong dameskoor Shira van Peter Wildeman aanwezig zijn. Willem den Boer zal het orgel bespelen. Er zal een korte meditatie worden gehouden door Ds. D. Zoet uit Ouddorp. De collecte is bestemd voor de zending van de Hersteld Hervormde kerk. Het wordt een mooie gevarieerde avond, waarin ook ruimte is voor samenzang. Gezien de grote opkomst van vorig jaar, zal er weer voor voldoende zitplaatsen worden gezorgd. Dus schroom niet, iedereen is hartelijk welkom. De aanvang is 19.30 en de loods gaat om 19.00 uur voor u open. Na afloop kunt u nog gezellig napraten onder het genot van een kopje koffie.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!