Zomerzangavond bij Bloemenhandel Klepper

Artikel geplaatst op: 22-6-2017

OUDDORP - Zaterdag 1 juli hoopt het 'Christelijk Ouddorps Mannenkoor' weer haar traditionele en Zomerzangavond te houden. Dit jaar al voor de negende keer.

De locatie is zoals gebruikelijk de loods van Bloemenhandel Klepper aan de Oudelandseweg 27 te Ouddorp. Naast het C.O.M. onder leiding van Dinant Struik, zal ook het jong dameskoor Shira van Peter Wildeman aanwezig zijn. Willem den Boer zal het orgel bespelen. Er zal een korte meditatie worden gehouden door Ds. D. Zoet uit Ouddorp. De collecte is bestemd voor de zending van de Hersteld Hervormde kerk. Het wordt een mooie gevarieerde avond, waarin ook ruimte is voor samenzang. Gezien de grote opkomst van vorig jaar, zal er weer voor voldoende zitplaatsen worden gezorgd. Dus schroom niet, iedereen is hartelijk welkom. De aanvang is 19.30 en de loods gaat om 19.00 uur voor u open. Na afloop kunt u nog gezellig napraten onder het genot van een kopje koffie.


Eerdere berichten

Transformatie in de Voorstraat van Oude-Tonge

12-6-2018

OUDE-TONGE – Als alles naar verwachting verloopt, zal op zaterdag 23 juni een nieuw woningbouwplan voor Oude-Tonge...

Goereebox komt naar Middelharnis

12-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met groen licht van de gemeente laat Goereebox weten dat er nu ook garageboxen in Middelharnis kome...

Brandweeroefening 'Op 't Nippertje' bij Zuidwester

12-6-2018

MIDDELHARNIS - 'Op 't Nippertje' was de naam van een grote brandweeroefening waaraan alle ploegen van Goeree...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!