Vakantie Bijbel Club – (T)op Survival!

Artikel geplaatst op: 20-6-2017

OUDE-TONGE – Op 11 en 12 juli is aan de Melkweg in Oude-Tonge weer de Vakantie Bijbel Club het thema is (T)op Survival!

"Ben je weleens OP SURVIVAL geweest? Misschien ging je wel door het bos, de polder of door de bergen. Alleen of samen met anderen een avontuurlijke tocht maken is leuk en spannend. Maar je moet wel goed voorbereid zijn, voor je op pad gaat. Vergeet vooral je routekaart en je kompas niet! Daarop staan de weg en de richting die je moet gaan. Neem ook een stevig touw mee, en een verrekijker en vergeet ook vooral je water niet. Je kunt niet zonder. Zo wordt jouw avontuurlijke tocht een echte TOPSURVIVAL!", aldus de organisatie.Tijdens de Vakantie Bijbel Dagen gaan de kinderen ook op Survival. "Op die tocht ontdekken we dat ons hele leven op een survival lijkt. Die tocht kunnen we niet alleen maken, we hebben elkaar nodig. Maar het allerbelangrijkste is dat we Jezus nodig hebben, als onze gids".Dus… ben je tussen 4 en 12 jaar en kom je uit omgeving Oude Tonge? Zorg dan dat je erbij bent! Op de geheel vernieuwde website www.vbcoudetonge.nl vindt je alle actuele informatie en tijden. Ook kun je hier het themalied vinden zodat je alvast thuis kunt oefenen. Ook dit jaar is er weer een wedstrijd: Knutsel je eigen kijkdoos met survivalbos. Je kunt je creatie inleveren op de dagen zelf, in de tent. De winnaar wordt op woensdag 12 juli bekend gemaakt.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!