Opinie: grootverdieners in de (eilandelijke) zorg

Artikel geplaatst op: 16-6-2017

Het zal niemand zijn ontgaan, de ophef die deze week ontstond rond de salarissen van topbestuurders in de zorg in z'n algemeenheid en op Goeree-Overflakkee in 't bijzonder over de salarissen van de Raad van Bestuur van CuraMare. Er is al heel wat over geschreven, terecht kritisch, en constaterend dat binnen de besteding van het zorggeld zeer kromme verhoudingen bestaan. Maar ook bij voorbaat afkeurend en zonder betrokken functionarissen zelf aan het woord te laten. Een weekje discussie, waarbij we ook CuraMare zelf benaderden met wat kritische vragen. Lees het volledige artikel in onze (abonnee-)editie van vrijdag 16 juni 2017.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!