Praatpaal wordt 1 juli het zwijgen opgelegd

Artikel geplaatst op: 16-6-2017

Eigenlijk zijn we ermee groot gegroeid. Tenminste, als je niet veel ouder bent dan vijftig jaar. In 1970 verschenen de eerste in de berm langs de weg. Niet dat je ze dagelijks nodig had, of misschien zelfs nooit, maar voor wie autorijdt, is het toch een niet weg te denken element: de praatpaal. Een geel icoon langs de snelweg of langs de rijksweg. Maar dat zal spoedig voorbij zijn. Op 1 juli a.s. wordt in Nederland het gehele praatpalennetwerk uitgeschakeld. En in de daaropvolgende maanden zullen ze langs de wegen worden opgeruimd. Allemaal. Voorgoed. Lees een reportage in onze (abonnee-)editie van vrijdag 16 juni 2017.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!